utorak, 1. rujna 2015.

Sta nas to ocekuje u 9. mjesecu?



Danas je 1.9. , sto u prevodu znaci nocna mora vecine ucenika sirom svijeta jer je vrijeme za povratak na nastavu. Kao dodatak imamo i ove ''prekrasne'' vreline, tako da se moze lijepo i okupati u vlastitom znoju. Kada bi me bar izdavaci obradovali sa nekim lijepim novim izdanjima, sve bi se to lakse podnosilo, ali nista od toga u ovom mjesecu.

Od svih najavljenih knjiga, nasih izdavaca za ovaj mjesec, uspjela sam pronaci tek tri iole zanimljive.



Mozaik knjiga



Mozaik knjiga je danas na kioske u Hrvatskoj poslala neodoljivu knjigu ''Vrag plavih ociju'' od Lise Kleypas. Iako sam cula za ovu knjigu nisam bila u mogucnosti da je procitam. Pa, barem do sada, ako mi dragi prijatelji iz Hrvatske ne posalju kada oni zavrse sa citanjem... Ah, ta nada....
Cijena knjige je 29,90 kuna
''Hardy Cates bogataš je koji je sam stekao sve što ima, a zanima ga samo jedno: osveta suparničkoj obitelji Travis. Kad nepozvan dođe na vjenčanje jednog od njihovih članova, neće mu biti ni na kraj pameti da će se u mračnom kutu ljubiti s članicom mrske mu obitelji, zanosnom i mladom Heaven Travis. Hardy je već učinio previše stvari s kojima se baš i ne ponosi, ali kako se pokušava riješiti svoje prostačke prošlosti, ne može si priuštiti da se zaljubi u svoju protivnicu – bez obzira na to koliko je lijepa. Heaven, također, nastoji odoljeti Hardyju, ali neće to ići baš tako lako. Slomljenog srca nakon propale veze odlučila je zauvijek prekrižiti muški rod. Ili barem dok ne shvati da ne može odoljeti nježnom plavookom vragu. Međutim, kada se stare rane počnu otvarati, Hardy je možda jedini koji ju može spasiti...''


Fokus na hit


Fokus bi trebao (ako su moje informacije tacne) ovog mjeseca izdati knjigu ''Grey'' od svjetske poznate autorice E.L. James. Radnja je ista kao u dosadasnjm knjigama samo sto je ovaj put citate kroz njegove oci. 

jamie dornan animated GIF


Uz to, najavljen je i drugi dio filma "Fifty shades darker'', 
yes animated GIF

ali tek za 2. mjesec 2017 godine. :(

no animated GIF



Imam u planu citati ''Grey-a'', ali moram spomenuti da mi se naslovna strana uopce ne svidja. Cini se da je u ovom slucaju bolje se drzati one poznate  '' Ne sudi o knjizi po koricama'' . 



Znanje


neodoljiva-privlacnost
Jedino imalo zanimljivo u ovom mjesecu od Znanja za mene je ''Neodoljiva privlacnost'' od Julie James iz biblioteke Ljubav&Strast Plus. Iskreno malo kaskam u ovoj seriji od Julie James, od, pa recimo, prve objavljene knjige. Imam svaku namjeru da procitam ove knjige, jedini problem je sto im ne mogu prici. Dijeli nas ono sto mnogobrojni zovu  'drazavna granica'.












Nema komentara:

Objavi komentar